• 0(342) 317 1228

DUYURU:

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde Yetenek Her Yerde sloganıyla 2019 yılından beri gerçekleştirilen Bölgesel Kariyer Fuarlarından Güneydoğu Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (GÜDKAF 2024) 5-6 Ocak 2024 tarihlerinde bölgemizde yer alan 15 bölge üniversitenin işbirliği ile üniversitemiz ev sahipliğinde Diyarbakır Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir. GÜDKAF’24 ile bölge üniversitelerinin öğrencileri ve mezunları ile geleceğimiz olan gençlerimize istihdam olanağı sağlayabilecek kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile STK’ları bir araya getirmek amaçlanmaktadır. İki gün sürecek GÜDKAF 2024 ile ayrıca, fuarın katılımcısı olacak sektör temsilcileri arasında da karşılıklı etkileşim sağlanacak, katılımcıların gençler arasındaki tanınırlığı ve imajı güçlenecek ve böylece katılımcı her bir aktörün faydalanabileceği bir kariyer etkinliği gerçekleştirilmiş olacaktır. GÜDKAF 2024'e katılım konusunda her türlü soru ve görüşünüzü, organizasyon sürecini yürüten üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğüne kariyermerkezi@dicle.edu.tr adresinden e-posta yoluyla veya 04122411000 / 7861 nolu telefon aracılığıyla erişebileceksiniz. Fuara başvuru için: https://www.yetenekkapisi.org/login adresinden işveren kaydı yapılması ve 0536 033 75 17 nolu hattan iletişime geçmek gerekmektedir.