• 0(342) 317 1228

 
 
 
AIESEC Nedir?
 
AIESEC, 2. Dünya Savaşı’ndan sonra 1948 yılında, yedi farklı ülkeden yedi farklı gencin dünyada kültürlerarası etkileşimi oluşturabilme hayali ile bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Tek bir insan ve tek bir stajla dünyayı aynı anda değiştirebilmeyi uman yedi genç sayesinde bugün AIESEC, gençlere hem gelişim hem de yurtdışı staj fırsatı sağlayan bir kurum olarak dünyanın en büyük gençlik organizasyonu haline gelmiştir. Global Volunteer Nedir ? Global Volunteer, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkı sağlayan uluslararası en büyük gençlik programıdır. Dünya sorunlarına etki etmek isteyen gençlere liderlik becerileri kazandırmak, böylece bireysel etki alanlarını genişletmek için tasarlanmış kültürlerarası bir tecrübedir. Global Volunteer ile 6-8 hafta arasında yurtdışında gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katılım göstererek, pratik deneyim kazanın, konfor alanınızın dışına çıkın, farklı kültürler tanıyın, kendi kültürünüzü tanıtın; kendinizi ve dünyayı keşfedin.
Detaylı Bilgi için aiesec.org.tr/global-volunteer adresine kayıt bırakarak bilgi alabilirsiniz.
 
Global Teacher Nedir?
Global Teacher, öğretmenlik alanı öğrencileri veya bu alanda mezun olmuş gençlerin yurt dışındaki sivil toplum kuruluşları, eğitim kurumları veya uluslararası okullarda deneyim almaları için tasarlanmış 9-78 haftalık staj programlarıdır.
Detaylı Bilgi için aiesec.org.tr/global-teacher adresine kayıt bırakarak bilgi alabilirsiniz.
 
Global Talent Nedir?
Global Talent, üniversite öğrencileri veya mezun gençlerin uzmanlaşmak istedikleri alanlara uygun olarak yurt dışında profesyonel bir tecrübe edinmelerini amaçlayan uluslararası bir programdır. Teorik bilginin pratiğe döküldüğü Global Talent ile adaylar start-up, iş geliştirme merkezleri ve uluslararası firmalarda yetkinliklerine uygun olarak kazandıkları bu profesyonel tecrübenin yanında uluslararası bir çalışma ortamında bulunarak iş hayatında rakiplerinden bir adım öne geçtikleri programdır.
Detaylı Bilgi için aiesec.org.tr/global-talent adresine kayıt bırakarak bilgi alabilirsiniz.